CD Presentatie Powerized

24 maart 2024
15:00
Popkoor Noiz
CD Presentatie Powerized
Koop kaarten

Popkoor NOIZ luistert de CD presentatie op van de band Powerized!

Powerized is een Nederlandse popband uit Breda. De band, bestaande uit Nick Holleman, Thom Schotel en Ralph Adriaansen, speelt energieke pop op geheel eigen wijze. Het multi-instrumentale drietal levert een gevarieerde en dynamische show, zowel muzikaal als visueel. Een wilde rit van luchtige, dansbare symfonieën naar intieme intermezzo’s. Het komt allemaal tot leven in een spannende en boeiende live-ervaring die je niet wilt missen.

Powerized zorgt voor een kleurrijke show, gebracht met een aanstekelijk enthousiasme en veel energie. Dit sympathieke trio zet sfeer neer en sleept het publiek mee in de sferen die de band uitzet. Gecombineerd met een uniek, overweldigend geluid en lyrische diepgang bestrijkt en ontdekt Powerized alle gebieden van pop en rock.

Muzikaal gezien laat Powerized zich het beste omschrijven als de middenweg tussen P!nk, Shawn Mendes, Imagine Dragons en Jessie J. Ondanks het beperkte aantal releases heeft de band veel live-ervaring opgedaan met diverse tournees door Europa en een uitverkochte zaal. tournee door Japan, wat een zeer sterke indruk achterlaat.

 

De zaal gaat om 14u open.

Share:
2023 © Popkoor Noiz - by Slide