Optredens

Popkoor Noiz maakt van elk optreden een beleving

Popkoor Noiz is altijd op zoek naar leuke evenementen, gelegenheden of locaties waar we onze passie voor muziek met publiek kunnen delen. We combineren een eigentijds repertorie van hedendaagse pop- en rocknummers met vlotte staging en choreografie. Zo dompelen we ons publiek onder in een totaalbeleving! Dus ben je op zoek naar een modern, fris en vernieuwd popkoor om jouw event op te luisteren? Neem dan contact met ons op!

Praktische informatie

Wanneer we tot een afspraak zijn gekomen voor een optreden van Noiz, dan zal één Noiz contactpersoon de verdere gang van zaken met je afhandelen. Samen stemmen jullie de geschikte nummers uit ons repertoire, de exacte optreedlocatie, -datum en -tijdstip en kledingkeuze af. Jouw contactpersoon is altijd bereikbaar voor aanvullende vragen.

In principe hoef jij alleen maar een ruimte met elektriciteit en (indien van toepassing) een locatievergunning ter beschikking te stellen. Indien gewenst kunnen wij zelf de geluidsapparateur meenemen. Het enige wat verder nodig is, is tijd om een en ander goed in te regelen en te soundchecken. 

In de meeste gevallen zingen wij onder begeleiding van een muziekband. Maar we hebben ook een geweldige gelegenheidsband die ons live kan begeleiden wanneer dat gewenst is.

2023 © Popkoor Noiz - by Slide