Over Popkoor Noiz

Noiz is een jong, gemengd koor uit Heesch

Popkoor Noiz is een gemengd koor bestaande uit 30 enthousiaste en ambitieuze leden met één gezamenlijke passie: de passie voor muziek! Door in onze optredens meerstemmige zang te combineren met vlotte staging en choreografie, dompelen we ons publiek onder in een totaalbeleving. Wat ons als koor uniek maakt is onze jonge en frisse popsound. We kiezen er heel bewust voor om afscheid te nemen van leden die Abraham of Sara zien. Dat, in combinatie met een eigentijds repertorie van hedendaagse pop- en rocknummers, zorgt ervoor dat we modern, fris en vernieuwd blijven.

gemengd koor

Energizing!

Ons geheim? Simpel: we genieten er volop van om samen te zingen. We zijn een hechte club die vooral heel veel plezier heeft samen. Want hoe kan je het weekend beter inluiden dan op vrijdagavond de week van je af te zingen? Tel daar de maandelijkse borrels en de uitjes naar o.a. de kerstmarkt in Dusseldorf bij op en je krijgt de gezelligheid waar Noiz om bekend staat. Maar vergis je niet, we werken ook hard. We zijn ambitieus en onder leiding van onze dirigent Dody zijn we continu bezig om onszelf als koor te verbeteren.

Dody Soetanto

Onder muzikale leiding van Dody Soetanto

Sinds juni 2017 staat Popkoor Noiz onder muzikale leiding van dirigent Dody Soetanto. Hij werd geboren in Indonesië en studeerde zang en directie aan het Utrechts Conservatorium. Naast Popkoor Noiz heeft hij nog een aantal klassieke en popkoren onder zijn hoede. Daarnaast is hij professioneel bariton. Als koor zijn we ambitieus en onder leiding van Dody zijn we continu bezig om onszelf als koor te verbeteren. Zo werken we samen aan stemtechniek, dynamiek en tekstbeleving.

Interesse om lid te worden? Woon een repetitie bij!

NKF kwaliteitskoor

Popkoor Noiz is NKF Kwaliteitskooor 2018 en is uitgeroepen tot "Publieksfavoriet van Noord-Brabant" tijdens het Nederlands Koorfestival '17/'18.

Impressie

2023 © Popkoor Noiz - by Slide