Kinderkerstkoor

23 december 2023
16:00
Geffen
zaal de Koppelinck
Popkoor Noiz
Kinderkerstkoor

Wil jij graag zingen in een kinderkerstkoor?

Hou jij ook zo van zingen? En zou jij ook wel willen optreden in een echt kinderkoor? Bij Popkoor Noiz vinden we zingen het leukste wat er is én houden we heel erg van Kerstmis. Ons koor is er voor volwassen zangers, maar we willen onze passie voor zingen graag delen met kinderen die van muziek houden. Daarom organiseren we deze kerstperiode een project ‘Kinderkerstkoor’, voor kinderen van ongeveer 4-12 jaar. Onder de muzikale leiding van zangdocente Nanneke Piek van Studio Duende zullen de kinderen in 4 repetities een aantal kerstnummers instuderen. De groep zal tijdens de repetities een aantal keer in 2 leeftijdsgroepen worden verdeeld, waarbij de oudere kinderen wat meer uitdaging zullen krijgen. De repetities zijn op dinsdag 28-11, 12-12 en 19-12 van 18.00-19.00u in Basisschool Eikenwijs in Heesch. Het kerstoptreden vindt plaats op zaterdag 23-12 om 16.00u in zaal de Koppelinck in Geffen. Voorafgaand aan het optreden is er een generale repetitie. Tijdens het optreden zullen zowel het kinderkerstkoor als Popkoor NOIZ hun zangkunsten laten horen. De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt, maar zullen maximaal 25 euro/kind bedragen.

Enthousiast geworden? Er is een maximum aantal deelnemers, dus meld je snel aan via secretariaat@popkoornoiz.nl. Graag naam en leeftijd van het kind vermelden.

Mocht u niet meer in de doelgroep vallen voor het kinderkerstkoor, zet dan toch alvast 23 december 16.00u in uw agenda om deze jonge zangers en zangeressen te aanschouwen bij het kerstconcert samen met Popkoor NOIZ.

Share:
Popkoor Noiz - Kinderkerstkoor
2023 © Popkoor Noiz - by Slide