GoFundMe

Popkoor Noiz voor onvergetelijke muziek momenten

Dames en heren, muziekliefhebbers, vrienden van het koor! Wij zijn Popkoor Noiz uit Heesch en willen een droom waar maken. Op 2, 3 en 4 oktober 2025 schitteren wij in Theater de Nestelré in Nistelrode met een spectaculair evenement dat het publiek zal betoveren en inspireren. Wilt u ons naast onze eigen inzet, hierin mede ondersteunen? Dan is dit uw gelegenheid.

Het Evenement:
Drie momenten vol met prachtige muziek, indrukwekkende choreografie en een sfeer die u niet snel zult vergeten. Ons evenement belooft een meeslepende ervaring te worden, waarin we een breed scala aan popklassiekers en moderne hits zullen vertolken. Denk aan pakkende muziek, enthousiasme en beleving in een visuele show die uw zintuigen prikkelt.

Waarom We Uw Hulp Nodig Hebben:
Een evenement van deze omvang vraagt om de nodige middelen. Die hebben wij, maar extra hulp is zeer welkom. We willen investeren in hoogwaardige geluids- en lichttechniek, prachtige kostuums, en een professionele opname van het concert zodat dit bijzondere moment voor altijd kan worden herbeleefd. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen cultuur en muziek moet kunnen ervaren! Met uw bijdrage kunnen wij, naast de inzet van eigen middelen en overige inspanningen:

  • Professionele geluid- en lichtapparatuur inzetten
  • Kostuums en decoraties aanschaffen
  • Een professionele videoregistratie van het evenement maken
  • Marketing- en promotiecampagnes opzetten om zoveel mogelijk mensen te bereiken
  • Theaterkaarten ontwikkelen en maken.
  • etc.
2023 © Popkoor Noiz - by Slide